Yritystoiminta lyhyesti (LTS)

Pizza Hot Avoin Yhtiö / Antares Restaurant toimipiste (Y tunnus: 2696867-7) on lounas – ja a la carte ravintola, joka palvelee

Arkisin 10:00 – 21:00
La 11:00 – 22:00
Su 11:00 – 21:00

Lounas / Buffetpöytä on avoinna klo 10:30 – 14:30

Ravintolamme palvelee monipuolista asiakaskunntaa, kuten lähiyrityksiä- sekä lähiasukkaita (lapsiperheille on oma leikkipaikka, joka on heilläkin viihtyisä paikka. Lisäksi menussa tulee olemaan Shisha vesipiippu piste erimausteilla ja A-oikeudet (miedot sekä väkevät juomat).

Ravintolamme monipuolinen buffetpöytä on tarkoitettu myös kiireisille asiakkaille ja niille, jotka haluavat kokeilla eri Afgaanilaisia ruokalajeja ja kulttuuristamme kiinnostuneita asiakkaita. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita oman terveyden / terveellisyyden mukaan.

Erikoisten resurssien panostukset: Asiakkaat, jotka käyttävät lounasseteliä, kanta-asiakaskorttia tai käyvät säännöllisesti. Voivat saada leimakortin, johon tarvitsee kymmenen leimaa, jotta saa ilmaisen aterian.

Meillä on myös takeaway kahvia ja jälkiruoka. Hyödynnä kätevä takeaway ja nappaa lounas tai illallinen ohimennen mukaasi. Meillä voi järjestää yksityistilaisuuksia esimerkiksi yritysten seminaarit tai pikkujoulut myös lasten syntymäpäiväjuhlat tai muut muistotilaisuudet ja perhejuhlat. Meillä onnistuu myös pöytävaraus etukäteen, yritystilaukset sekä juhlatilaukset (eli tarjoilun tilaus sekä kuljetukset paikan päälle).

Ravintolamme kanssa voi tehdä seuraavat yrityssopimukset:

 – Joka arki aamu / päivä kahvia ja pullatoimitus lähiyritykselle

 – Joka arki aamu sämpylätoimitus lähiyritykselle

Kausituotteita: 

– Kesällä enemmän salaatteja sekä kylmiä / kevyitä ruokia.
– Juhla-aikana niihin kuuluvaa tarjottavaa, esim. Newrozissa tarjotaan Haftmeva ja  jouluna glögiä, vappuna simaa ja tippaleipiä.

Antaresin SWOT (vahvuudet / osaaminen):

·         Henkilökunnalla alan koulutus ja päteväisyys

·         Monikielinen asiakaspalvelu

·         Ystävällisyys, kohteliaisuus, positiivisuus ja yhteistyökykyisyys

·         Hyvä työn tulos ja korkealaatuinen

·         Monikulttuurisuus

·         Yrittäjyyden kokemus ennestään

·         Kohtelemme kaikkia asiakaita kunnioittavasti ja auttavasti

TUOTTEET / TUOTERYHMÄ JA PALVELUT

Liiketoimintasuunnitelmamme on ravintolan perustaminen. Ravintola tarjoaa erilaisia lounasvaihtoehtoja afganistanilainen lounasta, iranilaista lounasta, kasvislounasta, jälkiruokaa sekä kahvia.

Hinnasto on markkinatason mukainen. Ruoat tehdään ravintolan keittiössä ja ammattikokin tekemänä ja ainekset haetaan sopimuksen mukaan tukkutorilta.

Ravintolamme valinnat ovat erinomaisia kaikin puolin, eli maultaan, ulkonäöltään ja laadultaan.

Yrityksessä on hyvät ja rennot sisutukset, jossa asiakaskunta viihtyy. Yrityksemme käyttää tilitoimistoa ja palvelee 5–10 henkilön työvoimaa ja sujuvaa menestystä sekä täydelliset, ajantasaiset kotisivut sekä käyntikortit.